Ухилянти

Спілкування українською мовою
Nikolai_0802
Reactions: 354
Интересы: Ignoring: Bobeg, Sergunka , Login , Prinston Lion, JamesBond,ЖестДобройМоли, Женя Стоунер, car

Ухилянти

Сообщение Nikolai_0802 »

Що ви думаєте про ухилянтів, яких багато тут в Америці та Європі?
Ignoring: Bobeg, Sergunka , Login , Prinston Lion, JamesBond,ЖестДобройМоли, Женя Стоунер , car, self
Liberte
Reactions: 1516

Re: Ухилянти

Сообщение Liberte »

У меня неоднозначные чувства...
Сын подруги отбарабанил полтора года на войне, из них 6 месяцев на нуле и год то в учебках, то в иных точках ( он офицер после военной кафедры универа, цивильная инженерная специальность). Через полтора года на войне он был отправлен в Польшу на повышение чего-то там, и оттуда ушел огородами в Германию. Нарушил ли он дезертирством по факту всё, что возможно? Безусловно. Хочу ли я его осуждать ? Да ни за что на свете, хотя он теперь ухилянт в чистом виде.
Глядя на число броней, выданных кому попало, на число прокуроров -"инвалидов" с диагностированным геморроем , на действия властей, на адскую коррупцию, на непрофессионализм комсостава , на полную безнаказанность виноватых в грандиозных провалах на фронте и в обороне и так далее, и так далее... Мне трудно быть объективной, потому промолчу на тему отношения к ухилянтам ... Нет у меня ответа.
2 Изображение
Nikolai_0802
Интересы: Ignoring: Bobeg, Sergunka , Login , Prinston Lion, JamesBond,ЖестДобройМоли, Женя Стоунер, car

Сообщение Nikolai_0802 »

https://www.stopcor.org/ukr/section-sus ... -2023.html

Мое розуменне, що всіх молодих і здорових чоловіків, хто втік через кордон, Європейський Союз назад в Україну не повертає. І це, напевно, гуманно. Але ніхто не знімає з них відповідальності за порушення закону на батькiвщинi. Шляху назад для них не буде, коли настане мир.
Последний раз редактировалось Nikolai_0802 Вс июл 27, 2025 2:30 pm, всего редактировалось 2 раза.
Ignoring: Bobeg, Sergunka , Login , Prinston Lion, JamesBond,ЖестДобройМоли, Женя Стоунер , car, self
moose
Reactions: 12

Сообщение moose »

Також маю суперечливе відношення.

Що мене турбує - зараз усі зрілі чоловіки українці, що не на фронті, є ухилянтами. Якщо раніше я себе заспокоював, мов не можу бути мобілізованим за віком, то зараз, по закону 60+, такого виправдовування немає. Ось і живемо з цим.

А що ви думаєте про українофобів, прихильників країни агрессора, та русопропагандонІв, яких багато тут, на цьому форумі? Колись деяким користувачам було некомільфо перебувати на інших форумах, де була "вата". А зараз, отут, немає чуття токсичності?
Nikolai_0802

Сообщение Nikolai_0802 »

moose писал(а): Вс июл 27, 2025 2:17 pm
А що ви думаєте про українофобів, прихильників країни агрессора, та русопропагандонІв, яких багато тут, на цьому форумі?
Це вороги і повинні розглядатися відповідним чином.
1 Изображение
Liberte

Сообщение Liberte »

С врагами там тоже "весело", поскольку , например, за законы голосует опзж в полном составе, которых ни неприкосновенности не лишили, ни наворованное не национализировали, ни из страны не выперли под зад коленом, хотя на всех этой шайке клеймо ставить негде, а они в Раде сидят... Об остальной шелупони даже говорить трудно на фоне "слуг народа" в воюющей стране.
moose

Сообщение moose »

Nikolai_0802 писал(а): Вс июл 27, 2025 2:28 pm
moose писал(а): Вс июл 27, 2025 2:17 pm
А що ви думаєте про українофобів, прихильників країни агрессора, та русопропагандонІв, яких багато тут, на цьому форумі?
Так, але сам факт перебування на одному просторі з ворогами - не нудить? На мене інколи набігає бажання, вибачте, проблювати :crying:
Nikolai_0802

Сообщение Nikolai_0802 »

moose писал(а): Вс июл 27, 2025 2:39 pm
Nikolai_0802 писал(а): Вс июл 27, 2025 2:28 pm

Так, але сам факт перебування на одному просторі з ворогами - не нудить? На мене інколи набігає бажання, вибачте, проблювати :crying:
Уявіте що ви перебуваєте в нейтральній країні з амбасадами України та Росії, і бачите росіян у крами чи на вулицях. Не звертайте на них уваги. Игноруйте.
moose

Сообщение moose »

Ігнорую, але накип гидотності залишається. Колись покинув інший форум через це. Чув про схожі почуття від інших однодумців ;)
Nikolai_0802

Сообщение Nikolai_0802 »

moose писал(а): Вс июл 27, 2025 3:07 pm Ігнорую, але накип гидотності залишається. Колись покинув інший форум через це. Чув про схожі почуття від інших однодумців ;)
О, ні, не згодні. Покинути форум — це те саме, що ухилитися. Нехай жовто-блакитний прапор буде їм кісткою в горлі, куди б вони не пішли. Я маю жовто-блакитний прапор на всіх моїх соціальних мережах — Facebook, LinkedIn і навіть OK.ru.
moose

Сообщение moose »

Nikolai_0802 писал(а): Вс июл 27, 2025 3:25 pm і навіть OK.ru.
Ну це вже занадто (залишатись на ОК.ru) :shock:

Почуваю себе двічи ухилянтом :horror:
Nikolai_0802

Сообщение Nikolai_0802 »

moose писал(а): Вс июл 27, 2025 3:37 pm
Nikolai_0802 писал(а): Вс июл 27, 2025 3:25 pm і навіть OK.ru.
Ну це вже занадто (залишатись на ОК.ru) :shock:

Почуваю себе двічи ухилянтом :horror:
Це якраз та кістка в горлі для них — у мене 300 підписників: селян, моїх земляків із Полісся, які здебільшого перебувають по той бік — у Білорусі. Через їхнє телебачення вони нічого не знають і не чують.
OK.ru.png
OK.ru.png (414.74 КБ) 226 просмотров
Liberte

Сообщение Liberte »

Решительно поддерживаю. :good:
«Либо работать, либо служить в Украине» — немецкие политики хотят отменить пособия для военнообязанных украинцев

Партия ХСС недовольна тем, что более 150 тысяч военнообязанных украинских мужчин получают пособия в Германии на сумму около 1,3 млрд евро в год. Эксперт ХСС по внешней политике Штефан Майер требует прекратить эти выплаты:

«Нужно положить конец получению гражданского пособия мужчинами-украинцами призывного возраста. Если почти 151 000 украинцев в возрасте от 18 до 63 лет у нас получают поддержку, то что-то тут не так. Эта группа лиц не имеет права на получение этой социальной выплаты и должна либо работать у нас в Германии, либо проходить военную службу в Украине».
1 Изображение
Килькин
Reactions: 651

Сообщение Килькин »

Решительно поддерживаю

https://ru.interfax.com.ua/news/general ... e=telegram
Зеленский подписал закон о контрактной службе лиц старше 60 лет
Теперь официально, украинцы, в том числе преклонных возрастов, которые не на передовой - банда ухилянтов. Они нужны стране там, но до сих пор находят какие то жалкие отмазки.
Mirandolina
Reactions: 1992

Сообщение Mirandolina »

Речь идет не о мобилизации, а о контрактниках (тех, кто сам идет, добровольно), о чем даже в вырваной из текста приведеной самим же килькой цитате говорится.
"изменения, разрешающие службу по контракту лицами, достигшими предельного возраста пребывания на военной службе"

Но килькин - есть килькин: сделал ляпнул гадость – сердцу радость. © (народная пословица), и вот уже день прожит не зря.
2 Изображение
Robson
Reactions: 1536

Сообщение Robson »

Думаю, що можу висловити моє неупереджене ставлення до цієї проблеми.
Дійсно, проблема не проста. Це війна, вона може коштувати життя і не тільки на 0. Син мого сусіда, офіцер, мужик, як орел і зовні, і душа орлина. Був не на 0. Його рота йшла на ротацію. По дорозі накрили всю роту разом. Видно, якась падлюка здала. Нема мужика, сина, батька донечки.
Природньо, що помирати не хоче ніхто. Але що робитим? І хоч-не хоч, а хлопці йдуть. Бо хтось мусить боронити батьків, дружин, діток.
Разом з тим, навіть тут, на місці бачу достатню кількість мужчин досить кріпких зовні і дуже призовного віку. А у Німеччині, не скажу, що на кожному кроці, але бачила, були мужики-мордовороти, здорові бугаї, шпацірували з дамами, молодими, стрункими, без дітей. Як виїхали? А хто зна. Прислухалася до їх розмови - Донбас! Слобожанська вимова. . Звичайно, подумалося: мої двоє племінників на 0, один під Бахмутом, другий неподолік, південніше, поранені, боронять своїх, але ж і їхню рідню!
Німеччина дала їм прихисток, грошову допомогу, житло - ну можна ж, принаймні, скромніше себе поводити!
Окрема тема то є, так звані, "біженці" в Америці. Якщо в Європі - Польщі, Чехії, Німеччині - нас, біженців, радо приймали, дорога була абсолютно безплатною, по дорозі брати-поляки нас підгодовували, дуже піклувалися за нас, то в Америці, наскільки я знаю, ніхто особливо не чекав на них з розпростертими обіймами. За дорогу потрібно було платити. Тобто, туди тікали не від снарядів і ракет, а люди досить заможні і такі, що могли дати раду собі. Не мали по двоє малих діток на руках і якусь стареньку бабуню.
І як мені було зауваження жителів Америки, що молоді, здорові "біженці" не бігали і шукали роботи, а щиро веселилися біля води і напитували де знайти дівок! Мені було стидно. Я паленіла. І бридко. Що мої рідні, діти моїх сусідів щодня ризикували своїм життям, прийшли додому каліками, чимало приїхали у домовинах, захищаючи життя рідних цих молодиків, що лишилися в Україні.

Да, Україні ще далеко до повністю правової держави. І хабарі є. Прегидке ставлення в установах, лікарнях до скалічених колишніх бійців (і це ставлення від тилових пацюків, які відсиджуються за їх спинами) .
Дуже болить душа. Людей на фронті не вистачає. Хлопці по четвертому року без відпусток. На завдання посилають скалічених, тяжко хворих бійців, бо нема кого - це не гучні слова, а дійсність, яку мені розповідали племінники.
1 Изображение 2 Изображение
Robson

Сообщение Robson »

Килькин писал(а): Вт июл 29, 2025 7:55 am Решительно поддерживаю

Теперь официально, украинцы, в том числе преклонных возрастов, которые не на передовой - банда ухилянтов. Они нужны стране там, но до сих пор находят какие то жалкие отмазки.
Брехло кукурузное.
2 Изображение
Robson

Сообщение Robson »

Liberte писал(а): Вт июл 29, 2025 6:06 am Решительно поддерживаю. :good:
«Либо работать, либо служить в Украине» — немецкие политики хотят отменить пособия для военнообязанных украинцев

Партия ХСС недовольна тем, что более 150 тысяч военнообязанных украинских мужчин получают пособия в Германии на сумму около 1,3 млрд евро в год. Эксперт ХСС по внешней политике Штефан Майер требует прекратить эти выплаты:

«Нужно положить конец получению гражданского пособия мужчинами-украинцами призывного возраста. Если почти 151 000 украинцев в возрасте от 18 до 63 лет у нас получают поддержку, то что-то тут не так. Эта группа лиц не имеет права на получение этой социальной выплаты и должна либо работать у нас в Германии, либо проходить военную службу в Украине».
Дуже правильне рішення!
klsk
Reactions: 2570

Сообщение klsk »

Килькин писал(а): Вт июл 29, 2025 7:55 am Решительно поддерживаю

Поздравляю вас, гражданин, соврамши! (с)
Проамериканский прихвостень, недоброжелатель России (c) Inock
Серый кардинал форума (с) LadyLiberty
Jefe
Reactions: 408

Сообщение Jefe »

Я вважаю що всі українські чоловіки за кордоном хто може тримати зброю є ухилянти. Я один з них. Я двічі збирався на війну, но кoзака дружина та родина не відпустили, казали ти нам потрібен заробляти гроші.
Ответить